O KLUBU

Smo specializirani ponudnik judo vadbe in samoobrambe za vse generacije. Naš klub sestavljajo judo zanesenjaki, ki so že od majhnih nog zagledani v borilne veščine, predvsem v judo.

Zakaj ravno judo? Zato ker judo predstavlja duševno in telesno disciplino, katere lekcije so zelo uporabne v naših vsakdanjih življenjih. Judoistom judo podarja humanost, etična načela, način življenja in bivanja, pomaga jim pri oblikovanju vrednostnega sistema, nauči te prilagajanja, spopadanja z nasprotnikom, spoštovanja, predanosti in osredotočenosti na postavljene cilje, kar dandanes še kako potrebujemo.

Z raznolikimi borilnimi športi ima največ izkušenj naš vodja in gonilna sila kluba Milan Šajnovič-judoist, trener, sodnik, mojster juda in nekdaj uspešen tekmovalec v judu in nekaterih drugih panogah borilnega športa kot so rokoborba, karate in jiu-jitsu.

Z judom se je prvič srečal v letu 1974, nato pa že v parih mesecih pričel s svojimi prvimi tekmovanji. V zelo kratkem obdobju je vidno napredoval in dosegal zelo odmevne rezultate.

Poleg juda je treniral še karate, rokoborbo in jiu-jitsu, kar mu je prišlo prav pri obvladovanju judo tehnik. Tudi v teh borilnih disciplinah je dosegel zelo zavidljive rezultate. Denimo na republiškem prvenstvu v rokoborbi je osvojil 2. mesto, v jiu-jitsu trikrat 1. mesto in dvakrat 2. mesto.

Leta 1981 je v SC Ljubljana dokončal strokovno usposabljanje za trenerja juda, zato se je od leta 1985 dalje posvetil le trenerskemu delu. Istega leta je pri Judo zvezi Slovenije pridobil naziv republiškega sodnika, s tem pa je bil poleg trenerskega dela delegiran za sojenje na republiškem nivoju.

Milan Šajnovič je nosilec mojstrske stopnje V. DAN, licenčni trener juda ter kandidat za višjo mojstrsko stopnjo tudi iz jiu-jitsu, kar je tudi pogoj za vodenje ter strokovno usposabljanje vadečih judoistov.

Prehojena pot in lastne izkušnje z različnimi borilnimi športi, na različnih nivojih, predstavljajo za nas dodatno obogatitev in zavedanje kaj potrebuješ, da iz radovednosti in zanimanja za določeno športno disciplino, narediš judoista, tekmovalca, mojstra, trenerja ali sodnika.

Prijetno se je ozreti nazaj. Od naših začetkov je sedaj zelo daleč. Preko naših blazin je prešlo lepo število vadečih, nekateri med njimi so bili zelo uspešni tekmovalci, danes so nekateri tudi samostojni trenerji. To so res prijetni občutki, ko veš, da si naredil veliko dobrega, v obojestransko zadovoljstvo.

Pred nami je iz dneva v dan izziv, da mlado generacijo in vso preostalo zainteresirano javnost, v čim večjem številu popeljemo v svet juda. Slehernemu posamezniku pa omogočimo, da s pomočjo juda postane izpopolnjena verzija samega sebe.

Naše delo bo tudi v bodoče temeljilo na profesionalizmu, predanosti, visoki kvaliteti, strokovnosti in prijaznosti.

Obljubljamo vam individualni pristop in v vsakem trenutku preverjeno ponudbo, ki vas bo cenovno najbolj prepričala.

Preverite in si pri nas zagotovite

  •  cenovno ugodno vadbo juda ali samoobrambe
  •  hitro, preprosto in varno rezervacijo izbranega programa judo vadbe ali samoobrambe
  •  garantirano kvalitetno vadbo
  •  nepozabno izkušnjo juda ali samoobrambe
  •  ažurno ponudbo po vaši meri.

V kolikor imate tudi vi željo, da bi nas preizkusili, nikar ne odlašajte!

Vaše prijave lahko opravite preko prijavnice ali elektronskega sporočila na: 

Lahko pa nas tudi pokličete na  041/336-312.

TOP